Annual Conference of the European Association of Psychology and Law

 

4 - 7 July 2023

Cluj-Napoca, Transylvania, ROMANIA

Info în Română

CONFERINȚA ANUALĂ A ASOCIAȚIEI EUROPENE DE PSIHOLOGIE ȘI DREPT

 

Ne vedem la Cluj-Napoca, între 4 (marți) și 7 iulie (vineri) 2023.

 

Ziua de 7 iulie este dedicată unor Workshops și Mese rotunde în limba română pentru domeniile prioritare ale conferinței (expertiză psihologică în domeniu judiciar, vulnerabilitate spre infracționalitate, intervievarea copiilor, psihologie militară, probațiune și mediul penitenciar, etc.).

Participarea la conferință este acreditată de către Consiliului Psihologilor din România astfel: "Rezolutia COPSI 15.05.2023: se avizează manifestarea profesională cu 24 credite, astfel: 1 credit/oră/participare workshop, 1 credit/oră/participare prezentare, 2 credite/prezentare lucrare, 5 credite/susținere workshop, 5 credite/susținere prezentare în plen. Maxim 8 credite/zi."

Conferința Anuală a Asociației Europene de Psihologie și Drept este aflată la cea de-a 15-a ediție, scopul acesteia fiind de a promova și îmbunătăți colaborarea dintre cercetători și practicieni ai Psihologiei și Dreptului. 
 
Vor lua parte la Conferință o serie de invitați, cadre didactice și profesioniști din România și din străinătate, ce vor prezenta în cadrul diverselor simpozioane, sesiuni de susțineri orale sau postere, lucrări științifice pe teme de cercetare de interes pentru audiența EAPL. Printre temele de interes enumerăm: Identificarea și memoria martorilor oculari, Tehnici de intervievare și interogare a suspecților și infractorilor, Detectarea comportamentului simulat, Evaluarea validității declarațiilor, Evaluare riscului de recidivă, Luarea deciziilor în contextul judiciar, Victime și infractori etc.
 
Înregistrările și trimiterea rezumatelor se vor realiza online. Sesiunile științifice de prezentare a lucrărilor se vor desfășura atât în limba engleză, cât și în limba română (doar vineri, în cadrul unor sesiuni paralele).

 


 

 

 

Pentru mai multe informații, puteți consulta site-ul web al Conferinței sau trimite un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 


 

Print Email